Kontakt os helt uforpligtende – og bliv inspireret til det gode liv i Gartnerhaven

Vi ved, at det er en stor beslutning at flytte til et nyt område samt bygge egen drømmebolig. Vi har mere end 40 års erfaring med byggeprojekter i området og er kendt for spændende byggeprojekter til gavn og glæde for beboerne. Samtidig står vi selv som bygherre i mange projekter, hvor vores kendskab til arkitekter og lokale håndværkere sikrer en særdeles høj kvalitet i boligerne. Vi går ikke på kompromis med hverken materialer, håndværksmæssig udførelse eller den gode designløsning.

De første beboere er allerede flyttet i Gartnerhaven

Der er kun plads til 15 individuelle boliger i Gartnerhaven, og de første boliger er allerede opført. Vi hjælper jer gerne sikkert og trygt gennem alle faser frem mod jeres drømmebolig – fra at finde den optimale grund over de første boligskitser af netop jeres ønsker og behov samt ikke mindst at føre jer gennem byggeprocessen uden overraskelser.

Sådan får I jeres drømmebolig...

Hvis I er blevet inspireret af vores koncept Gartnerhaven, vil vi gerne invitere jer til en helt uforpligtende snak omkring jeres muligheder for en drømmebolig. Og vi vil vise jer det smukke område med de dejlige boliger og de mange udfoldelsesmuligheder i Gartnerhaven – for alle i familien.

Gør noget godt for jeres familie.
Gartnerhaven – det gode boligliv af JE.

Skriv direkte til os