Jeres drøm om det gode liv & tryghed realiseres i Gartnerhaven

Forstil jer at bo i jeres eget moderne og hyggelige hus i et grønt og bæredygtigt område. Et sted, hvor børnene trygt kan løbe frit omkring og udforske naturen… Og hvor I sammen med engagerede naboer kan skabe de rammer og aktiviteter, der giver indhold og værdi i jeres tilværelse – for børn, voksne og ældre.

Det er idéen bag Gartnerhaven - at skabe et særdeles attraktivt boligområde i grønne omgivelser, der er præget af værdier om et moderne fællesskab med individuelle boligløsninger. Og hvor unge familier, enlige og ældre par kan få deres kvalitetshus uden at være tvunget til at arbejde hele tiden, men har tid og råd til at leve et godt og trygt familieliv tæt på naturen og dem, man holder af.

Vores værdier i Gartnerhaven

I Gartnerhaven har vi fokus på natur, miljø og sundhed – kort sagt: ”det gode liv”. Vi tror på, at det i vores stressende dagligliv er nødvendigt at kunne stoppe op og finde tilbage til nogle fundamentale behov i vores måde at leve og bo på.

Vi vil opbygge et moderne landsbyfællesskab, der skaber tid og rammer for at bo, slappe af og udfolde sig for alle. Vi vil inddrage naturen som en vigtig forudsætning for et helstøbt liv, give mulighed for at alle aldre kan udfolde sig og inspirere hinanden samt skabe nærhed og medindflydelse ved at inddrage beboerne omkring udvikling af områdets faciliteter og aktiviteter.

I Gartnerhaven vil vi skabe de bedste betingelser for sammenhæng og tryghed i en moderne, stresset verden. For børn, voksne og for ældre – for hver enkelt og i fællesskab.…

Vil du vide endnu mere om Gartnerhaven?

Læs om drømmeboliger

Lad os vise dig Gartnerhaven

Vi har mere end 40 års erfaring med byggeprojekter her i området og er kendt for spændende byggeprojekter!