Byg selv – eller lad os inspirere jer til jeres drømmebolig

I Gartnerhaven vælger I selv, om I vil bygge jeres bolig med egen arkitekt og byggeteam. Eller om I vil drage nytte af vores erfarne arkitekter og håndværkere, der giver jer grundlig og uvildig rådgivning omkring opførelse af en kvalitetsbolig til præcis jeres ønsker og behov tilpasset konceptet i Gartnerhaven.

Alle boliger har egen have, men vi giver tillige mulighed for at skabe livgivende naturområder med f.eks. levende hegn som haveafgrænsning. På den måde behøver beboerne ikke at bruge tid på pasning af have, men blot nyde Gartnerhaven som et åbent, grønt miljø, der skaber forbindelse mellem boligerne.

Den moderne måde at bo på

Der er kun plads til ca. 15 individuelle boliger i Gartnerhaven, og I kan få grunde i den størrelse, som passer til jeres behov. De første boliger er allerede opført, og vi hjælper jer gerne sikkert og trygt gennem alle faser frem mod jeres drømmebolig. I er meget velkommen til at besøge Gartnerhaven og få inspiration fra de smukke boliger med de spændende detaljer.

Kort afstand til byerne i øst-, midt- & vestjylland

Gartnerhaven ligger i den lille by Nordenskov med gode dagligvareforretninger og andre butikker, glimrende idrætsfaciliteter, vuggestue og børnehave samt skole i gåafstand op til 6 klasse. I praktisk og sikker gåafstand fra Gartnerhaven ligger byens anlæg med bl.a. stor legeplads, således at jeres børn eller børnebørn har alle muligheder for et aktivt og trygt udeliv med leg og udforskning. Alt sammen tæt på naturen, Vesterhavet og de større byer i øst-, midt- og vestjylland.

Kontakt os i dag

Her finder du Gartnerhaven

Nordenskov – 10-15 min. til Varde, 25-30 min. til Esbjerg og Billund, 45-55 min til Herning og Vejle. Læs også mere på www.nordenskov.dk

Lad os vise dig Gartnerhaven

Vi har mere end 40 års erfaring med byggeprojekter her i området og er kendt for spændende byggeprojekter!