Moderne fælleskab med individuelle løsninger

I Gartnerhaven skaber vi et bæredygtigt boligområde med mulighed for, at alle kan skabe deres egen individuelle boligdrøm m.h.t. størrelse, form, indretning og faciliteter. Konceptet i Gartnerhaven er, at der skal der være boliger i den smukke, traditionelle byggestil med spændende byggedetaljer i bæredygtige og allergivenlige materialer.

Konceptet i Gartnerhaven er, at der skal der være boliger i den smukke, traditionelle byggestil med spændende byggedetaljer i bæredygtige og allergivenlige materialer.
Boliger og område vil være præget af energi- og miljøoptimerede løsninger som f.eks. fælles regnvandsopsamling, grønne fællesområder med eget gadekær, orangeri til dyrkning af frugt og grøntsager, m.v.

Gartnerhaven - et grønt område for alle

Gartnerhaven er placeret i et lukket område med egen markant portindgang, således at trafikken er minimal og udelukkende for områdets beboere. På den måde kan alle – børn, forældre og ældre – føle sig helt trygge i deres eget boligkvarter.
Der er etableret stillevej med et hyggeligt gademiljø med smukke, gamle støbejernslygter, der gør oplevelsen helt anderledes end i et traditionelt parcelhuskvarter.

Centralt i Gartnerhaven ligger et dejligt gadekær som en grøn oase med en lille sø, som fungerer som fælles mødested for beboerne. Her kan man slappe af, lave picnic eller grillaften for familien eller i fælleskab med andre beboere.

Søens springvand forsynes af Gartnerhavens eget bæredygtige regnvandssystem, som også anvendes til vanding for at holdet området grønt og frodigt.

De bedste udfoldelsesmuligheder på tværs af alder

Gartnerhaven er designet til at skabe de bedste udfoldelsesmuligheder for børn, voksne og ældre. I Gartnerhaven skal livet leves i familien og i fællesskab med andre mennesker.

Udover vores fælles gadekær vil der blive opført et fælles orangeri med åbent ildsted, hvor beboerne kan dyrke deres egne frugter, urter, grøntsager og bær. Og det vil også fungere som et lunt mødested for Gartnerhavens beboere, hvor nye tiltag til fælles gavn og glæde kan udvikles.

F.eks. kan beboerne i fællesskab passe Orangeriet og dermed lære hinanden at kende, ligesom ældre med lyst, god tid og erfaring med køkkenhave kan lære Gartnerhavens børn glæden ved selv at dyrke fødevarer.

Vil du vide endnu mere om mulighederne?

Læs om drømmeboliger

Lad os vise dig Gartnerhaven

Vi har mere end 40 års erfaring med byggeprojekter her i området og er kendt for spændende byggeprojekter!